A múlt héten készítettem el magamnak, hogy tudjak mit vinni a munkába magammal. Gyors és finom!
Hozzávalók:
- fejenként 2-3 főtt burgonya
- mustár
- méz
- só
- pici bors
- lila hagyma
- 1 nagy savanykás alma
- olíva olaj
Elkészítése:
- a megfőtt burgonyát felszeleteljük, hagyjuk hülni
- elkészítjük az öntetet,
- összekeverjük a mézet, olajat, mustárt, borsot, sót
- apróra vágjuk a lila hagymát és az almát
- a végén pedig mindent összekeverünk
- az a legjobb, hogy ha fogyasztás előtt hagyjuk érni az ízeket, de frissen is finom!
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- fejenként 2-3 főtt burgonya
- mustár
- méz
- só
- pici bors
- lila hagyma
- 1 nagy savanykás alma
- olíva olaj
Elkészítése:
- a megfőtt burgonyát felszeleteljük, hagyjuk hülni
- elkészítjük az öntetet,
- összekeverjük a mézet, olajat, mustárt, borsot, sót
- apróra vágjuk a lila hagymát és az almát
- a végén pedig mindent összekeverünk
- az a legjobb, hogy ha fogyasztás előtt hagyjuk érni az ízeket, de frissen is finom!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése