Először Gréta Konyhájában láttam a receptet. Ő szendvicsbe rakta bele és mellé avokádó krémet készített. Azóta is nagy kedvencem!
Azért is szeretem, mert előre el lehet készíteni, és bármikor elő lehet venni a hűtőből, egyszerűen megsütni és akár télen egy szeret pirítóssal elfogyasztani! Gyors, és finom!
Hozzávalók:
- Padlizsán
- olíva olaj,
- bio szója szósz
- só,
- mustár
- fokhagyma
- méz
Elkészítése:
- a pácot elkészítjük: olíva olaj, szója szósz, mustár, méz, fokhagyma.
- ezeket jól összekeverjük
- a padlizsánt karikákra vágjuk, de ne túl vastagokra!
- beleforgatjuk a pácba és hűtőbe tesszük, vagy frissen is kisüthetjük kis olíva olajban
- a sütésénél érdemes tudni, hogy amikor elfogyott alóla az olaj, akkor nem kell pótolni, egyszerűen vizet teszünk alá.
- mind a két oldalát megsütjük és már lehet is fogyasztani!
- tavasszal, nyáron friss salátával, télen pirítóssal
Jó Étvágyat!
Azért is szeretem, mert előre el lehet készíteni, és bármikor elő lehet venni a hűtőből, egyszerűen megsütni és akár télen egy szeret pirítóssal elfogyasztani! Gyors, és finom!
Hozzávalók:
- Padlizsán
- olíva olaj,
- bio szója szósz
- só,
- mustár
- fokhagyma
- méz
Elkészítése:
- a pácot elkészítjük: olíva olaj, szója szósz, mustár, méz, fokhagyma.
- ezeket jól összekeverjük
- a padlizsánt karikákra vágjuk, de ne túl vastagokra!
- beleforgatjuk a pácba és hűtőbe tesszük, vagy frissen is kisüthetjük kis olíva olajban
- a sütésénél érdemes tudni, hogy amikor elfogyott alóla az olaj, akkor nem kell pótolni, egyszerűen vizet teszünk alá.
- mind a két oldalát megsütjük és már lehet is fogyasztani!
- tavasszal, nyáron friss salátával, télen pirítóssal
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése