Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 10.
hét (március 2-6.)
|
|
Március 2.
Hétfő
|
Borsó leves
|
Töltött káposzta
|
|
Március 3.
Kedd
|
Fejtett bableves
|
Császármorzsa
|
|
Március
4.
Szerda
|
Fokhagyma krémleves
|
Raratonille
|
|
Március 5.
Csütörtök
|
Magyaros krumplileves
|
Zöldségragus rakott tészta
|
|
Március 6.
Péntek
|
Brokkoli krémleves
|
Rántott szejtán, krumpli
püré
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése