Télen is lehet nyers ételeket fogyasztani, igaz azért jobban kell a fantáziával játszani, de nem lehetetlen. Nálunk nagy kedvenc, még a gyerekek is szeretik. Bele lehet tunkolni a répát, zellert, karalábét! Hm....akár uzsonnára, vacsorára tökéletes!
Hozzávalók:
- 1 db konzerv csicseriborsó, vagy kb. 25 dkg megfőtt csicseriborsó
- só, bors, fokhagyma
- 2 evőkanál darált szezámmag
- fél citrom leve
- olíva olaj, búza / kukorica csíra olaj, lenmag olaj
Elkészítése:
- mindent beleteszünk egy edénybe, majd egy pici vizet is hozzáadunk, hogy a turmixgép jobban vigye.
- jól összepépesítjük és annyi olajat teszünk hozzá, hogy krémes, de nem folyós állagot kapjunk
Jó Étvágyat!
Holdállás: termés-fehérje napokon
Hozzávalók:
- 1 db konzerv csicseriborsó, vagy kb. 25 dkg megfőtt csicseriborsó
- só, bors, fokhagyma
- 2 evőkanál darált szezámmag
- fél citrom leve
- olíva olaj, búza / kukorica csíra olaj, lenmag olaj
Elkészítése:
- mindent beleteszünk egy edénybe, majd egy pici vizet is hozzáadunk, hogy a turmixgép jobban vigye.
- jól összepépesítjük és annyi olajat teszünk hozzá, hogy krémes, de nem folyós állagot kapjunk
Jó Étvágyat!
Holdállás: termés-fehérje napokon
Ez a csicseriborsós mártogatós nagyon finom lehet és jól is néz ki. Hétvégén ki is próbálom. Nagyon egyszerűen elkészíthető. A minap rátaláltam egy biokertész videójára https://www.youtube.com/watch?v=1JJfKk70z_E ami számomra nagyon elgondolkodtató volt. Úgy gondolom, hogy ez olyan üzenetet, amit mindenkinek hallania kell!
VálaszTörlés