Nálunk nagy kedvenc! Szoktam meggyesen is elkészíteni, de így natúran is! Egy gond van vele, hogy nem éri meg a másnapot! :-)
Hozzávalók:
- 50 dkg vegán leves tészta (házi vagy Sparban is lehet kapni- ekkor 2 csomag szükséges)
- 1 l növényi tej (én házilag készítek egy zab-mandula-rizs gombinációst)
- kurkuma
- stívia vagy más édesítő
- 1 bio citrom és leve
- 3 evőkanál tönköly liszt és 2 evőkanál burgonyakeményítő
- 2 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- a leveles tésztából kisütünk két adagot
- a tejet feltesszük főzni
- folyamatosan hozzáadjuk az ízesítőket: kurkuma, liszt+keményítő
- összefőzzük
- tűzről levéve hozzáadjuk a cukrot, citromot, kókuszzsírt
- egy tepsi aljába teszünk egy réteg tésztát, rá az összes krémet (kissé folyós, de megszilárdul), majd a másik réteg lapot
- hűtőbe tesszük 1 éjszakára és másnap már ehetjük is!
Jó Étvágyat!
Bármelyik holdállásnál fogyaszthatjuk!
Hozzávalók:
- 50 dkg vegán leves tészta (házi vagy Sparban is lehet kapni- ekkor 2 csomag szükséges)
- 1 l növényi tej (én házilag készítek egy zab-mandula-rizs gombinációst)
- kurkuma
- stívia vagy más édesítő
- 1 bio citrom és leve
- 3 evőkanál tönköly liszt és 2 evőkanál burgonyakeményítő
- 2 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- a leveles tésztából kisütünk két adagot
- a tejet feltesszük főzni
- folyamatosan hozzáadjuk az ízesítőket: kurkuma, liszt+keményítő
- összefőzzük
- tűzről levéve hozzáadjuk a cukrot, citromot, kókuszzsírt
- egy tepsi aljába teszünk egy réteg tésztát, rá az összes krémet (kissé folyós, de megszilárdul), majd a másik réteg lapot
- hűtőbe tesszük 1 éjszakára és másnap már ehetjük is!
Jó Étvágyat!
Bármelyik holdállásnál fogyaszthatjuk!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése