Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 20.
hét (május 11-15)
|
|
Május 11.
Hétfő
|
Karfiolleves
|
Magvas zabsteak,
petrezselymes burgonya, uborka saláta
|
|
Május 12.
Kedd
|
Minestrone
|
Zöld pestós penne
|
|
Május
13.
Szerda
|
Csalánleves
|
Slambuc, csalamádé
|
|
Május 14.
Csütörtök
|
Húsleves
|
Sárgaborsó főzelék,
tofupörkölt
|
|
Május 15.
Péntek
|
Árpagulyás
|
Kölesmálé bodzalekvárral
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése