Ha húsevő ismerőseinket meg szeretnénk lepni finomsággal, akkor ez egy a sok közül. Hiszen íze isteni!
Hozzávalók 4 személyre:
- fejenként 1-2 szelet pácolt szejtán (pác: paradicsompüré, só, szójaszósz, fokhagyma, mustár)
- 1 nagy vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 30 dkg csiperke gomba
- liszt
- só,bors
Elkészítése:
a pácolt szejtán szeleteket egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítjuk. Majd kivesszük őket és újabb zsiradék hozzáadásával az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a feldarabolt gombát, vizet. Ízesítjük. Amikor a gomba-hagyma megpárolódott, akkor kevés liszttel besűrítjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó Étvágyat!
Hozzávalók 4 személyre:
- fejenként 1-2 szelet pácolt szejtán (pác: paradicsompüré, só, szójaszósz, fokhagyma, mustár)
- 1 nagy vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 30 dkg csiperke gomba
- liszt
- só,bors
Elkészítése:
a pácolt szejtán szeleteket egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítjuk. Majd kivesszük őket és újabb zsiradék hozzáadásával az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a feldarabolt gombát, vizet. Ízesítjük. Amikor a gomba-hagyma megpárolódott, akkor kevés liszttel besűrítjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése