Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 3.
hét (január 12-16.)
|
|
Január 12.
Hétfő
|
Zellerkrémleves
|
Csevap, perezselymes
burgonya
|
|
Január 13.
Kedd
|
Paradicsomos krumplileves
|
Brokkolis penne pamezánnal
|
|
Január
14.
Szerda
|
Daragaluska leves
|
Vörösboros gombaragu rizzsel
|
|
Január
15.
Csütörtök
|
Tésztaleves
|
Kelkáposzta főzelék,
vagdalt
|
|
Január
16.
Péntek
|
Fejtett bableves
|
Farsangi fánk
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése