Tudom, hogy nem mi találtuk fel a vegán "darált húst", de azért büszkék voltunk magunkra, hogy rájöttünk magunktól. Így még finomabb lett a rakott karfiol!
Hozzávalók:
- 2 maréknyi szójabab megfőzve, ledarálva ="darált hús"
- 1 fej vöröshagyma
- piros paprika, só, bors
- 1 fej karfiol
- 1 bögre rizs megfőzve
- vegán tejföl
- olíva olaj
Elkészítése:
- A vöröshagymából, olíva olajból, piros paprikából pörkölt alapot készítünk, amelyen megfuttatjuk a "darált húst"
- egy tepsi aljába tesszük a vízben megpárolt karfiolt
- rátesszük a "darált húst"
- erre a rizst
- legvégül a vegán tejfölt és megszórhatjuk szezámmaggal
- készre sütjük
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 2 maréknyi szójabab megfőzve, ledarálva ="darált hús"
- 1 fej vöröshagyma
- piros paprika, só, bors
- 1 fej karfiol
- 1 bögre rizs megfőzve
- vegán tejföl
- olíva olaj
Elkészítése:
- A vöröshagymából, olíva olajból, piros paprikából pörkölt alapot készítünk, amelyen megfuttatjuk a "darált húst"
- egy tepsi aljába tesszük a vízben megpárolt karfiolt
- rátesszük a "darált húst"
- erre a rizst
- legvégül a vegán tejfölt és megszórhatjuk szezámmaggal
- készre sütjük
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése