Szombaton kirándulni voltunk, s mivel az éttermek nincsenek felkészülve a vegán étkezésre, így szendvicseket készítettem. Tönkölyös-rozsos zsemlébe töltöttem az alábbi pástétomot.
Hozzávalók:
- 1 maroknyi köles
- 2 evőkanál tökmag
- 1 fej lila hagyma
- olíva olaj, lenmagolaj, tökmagolaj, búzacsíra olaj, só, petrezselyem
Elkészítése:
- A hagymát a kölessel, tökmaggal együtt megfőztem
- összeturmixoltam
- hozzáadtam az olajokat és a szereket
Tipp: házi vegyes savanyúság, vagy uborka még inkább kihozza ennek a krémnek az ízét!
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 1 maroknyi köles
- 2 evőkanál tökmag
- 1 fej lila hagyma
- olíva olaj, lenmagolaj, tökmagolaj, búzacsíra olaj, só, petrezselyem
Elkészítése:
- A hagymát a kölessel, tökmaggal együtt megfőztem
- összeturmixoltam
- hozzáadtam az olajokat és a szereket
Tipp: házi vegyes savanyúság, vagy uborka még inkább kihozza ennek a krémnek az ízét!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése