Mi önmagában fogyasztottuk, de lehet esetleg zabpehely fasírttal együtt enni!
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- kömény, só, olíva olaj
- 3 db burgonya
- vegán tejföl
Elkészítése:
- A lereszelt kelkáposztát a köménnyel olíva olajon lepirítjuk és sózzuk
- vízzel felöntjük és belekockázzuk a burgonyát
- készre főzzük
- 1/3-át kivesszük
- a maradékot összeturmixoljuk, majd visszatesszük a maradékot
- vegán tejföllel ízesítjük
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- kömény, só, olíva olaj
- 3 db burgonya
- vegán tejföl
Elkészítése:
- A lereszelt kelkáposztát a köménnyel olíva olajon lepirítjuk és sózzuk
- vízzel felöntjük és belekockázzuk a burgonyát
- készre főzzük
- 1/3-át kivesszük
- a maradékot összeturmixoljuk, majd visszatesszük a maradékot
- vegán tejföllel ízesítjük
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése