Szombati ebédünk volt ez az étel, ami nagyon finom lett!
- borsó
- hagyma
- paradicsompüré
- só, bors
- párolt rizs
- hozzátesszük a paradicsompürét és egy kis vizet. Az egészet kicsit pároljuk, hogy jó szaftos legyen.
- hozzátesszük a szejtánt, majd ezzel is főzzük egy kicsit
- végül a borsót tesszük hozzá
- párolt rizzsel tálaljuk
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- szejtán felkockázva vagy csíkozva- borsó
- hagyma
- paradicsompüré
- só, bors
- párolt rizs
Elkészítése:
- a hagymát olíva olajon megpirítjuk- hozzátesszük a paradicsompürét és egy kis vizet. Az egészet kicsit pároljuk, hogy jó szaftos legyen.
- hozzátesszük a szejtánt, majd ezzel is főzzük egy kicsit
- végül a borsót tesszük hozzá
- párolt rizzsel tálaljuk
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése