Ugrás a fő tartalomra

Terápiás hatásó gyógynövények - 5. rész


www.biofitness.hu

Akár aki tudatosan végzi a böjtöt, akár nem érdemes egy igen hasznos gyógynövénnyel megismerkednie!

Fekete Berkenye (1.rész)
Ma már egyre többen használjuk az internetet, gépeken dolgozunk, használunk mobiltelefont.
Lehet, hogy már arról is hallottunk, hogy mindezek egy úgynevezett eletroszomog "sugárzonak" ki, amely az emberi szervezetre igen károsak.

"Az elektroszmog káros hatásai - rövid távon

  • Neurológia : fejfájás, szédülés, hányinger, koncentrálási nehézség, emlékezetkiesés, ingerlékenység, depresszió, szorongás, álmatlanság, fáradtság, gyengeség, remegés, izomgörcsök, zsibbadás, bizsergés, megváltozott reflexek, izom-és ízületi fájdalom, láb / lábfej fájdalom "Influenzaszerű" tünetek, láz. További súlyos következmények közé tartoznak a görcsök, bénulás, pszichózis és a szélütés.
  • Szívbetegségek : szívdobogás, ritmuszavarok, fájdalom, nyomásérzés a mellkasban, alacsony, magas vérnyomás, lassú, gyors szívverés, légszomj. 
  • Légzőrendszer : arcüreggyulladás, hörghurut, tüdőgyulladás, asztma.
  • Dermatológia : bőrkiütés, bőrgyulladás, viszketés, égő érzés, arc kipirulás.
  • Szemészet : fájdalom, égő érzés a szemben, a nyomásérzés a szem mögött, romló látás, úszkáló homályok, szürke hályog.
  • Emésztő rendszer : emésztési zavarok, hasi fájdalom, 
  • Nőgyógyászat : petefészek-fájdalom,  fogantatási nehézségek
  • Egyéb hatás:  pajzsmirigy problémák, a szárazság ajkaknál, a nyelvnél, szájnál, szemnél, szomjúság, kiszáradás, orrvérzés, belső vérzés, megváltozott cukor anyagcsere, immun rendellenességek, hajhullás, fájdalom a fogakban, a tömések környékén, romlott, csökkent szaglás, fülcsengés. 

Az elektroszmog káros hatásai - hosszú távon, röviden

Felnőtt kori rák, a daganatok, a gyermekkori leukémia, a mellrák, a DNS-ág törés, abnormális sejt szétválás, idegkárosodás, MS (SM), ALS, Alzheimer-és Parkinson-betegség, agyi károsodás, a melatonin  szint csökkenése, a vetélés... " (forrás: www.http://www.radiesztezia.net)

A fekete berkenye pedig képes a szervezetben megkötni a káros anyagokat, toxikonat, és segít azok kivezetésében. Tehát segít nekünk abban, hogy az eletromos készülék káros sugarait megkösse, és semlegesítse a szervezetben. Tudomásom szerint ez az egyetlen olyan nagy hatású növényünk, amely erre képes!
Érdemes minden nap fogyasztani mindazoknak, akik sokat telefonálnak, sokat ülnek gépek előtt!

Adagolása: minden nap 20 ml (lehetőleg napközben, délelőtt, két étkezés előtt)

folytatása következik!

Jó Egészséget! (www.biofitness.hu)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kovász készítése házilag

Most megosztok egy nagy titkot, amit már én is jó ideje kerestem. Egy alkalommal - sajnos nem tudom, hogy hol-, rátaláltam a házi kovász készítésének a receptjére. Mivel igyekszem minél természetes alapanyagokkal dolgozni- főzni -sütni a konyhában. Így évek óta motoszkál bennem a kérdés, hogy hogyan készítjük és tartjuk életben a házi kovászt. Hiszen régen ezzel sütöttek és esküvőkor a menyasszony az édesanyjától kapott egy adag kovászt. Tehát akár több nemzedékes is lehetett az eredeti kovász. Akkoriban nem volt hűtő, így szárítva tárolták. Ma viszont van, így ezt kihasználva készül el a saját kovászom. És miért jobb, mint az élesztő? Jó kérdés! Főleg azok számára lényeges, akik mindentől fel puffadnak, ég a gyomruk kelt tésztafélék fogyasztása után, akiknek epe problémájuk van, akik cukorbetegek, akik rákosak, akik vastagbél gyulladásban szenvednek, akik fontos a jó emésztés! Hiszen a kovász természetes erjedési folyamatokat indít be a tésztában, ami a testben gyorsabban emésztőd

Házi növényi tejföl!

Alapjában lehet kapni a boltokban növényi tejfölt, és otthon is számos módja van, hogy helyettesítsük. Viszont a tapasztalatom az, hogy nem minden ételben finom a rizsliszt+citromlé kombináció. Ezért kifejlesztettem a házi növényi tejfölt. Aminek nagyon hasonló a tejfölhöz az íze, de természetesen érződik rajta, hogy nem eredeti! 1. Először készítettem egy rizs+kesudió tejet (sűrű tej) 2. Hagytam langyos hűlni, amikor belekevertem 1 teáskanál nádcukrot és 2 kapszula növényi probiotikumot (DM), 3 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj 3. Beletettem a joghurt készítőbe 12 órára 4. Amikor elkészült, akkor tettem még bele kevés citrom levét 5. Hűtőbe tettem és még 1 hét múlva is használható volt! Jó Egészséget!

Egészséges "kolbász-hurka"

Ezen a recepten több hónapig dolgoztam! Nagyon sok munkám van benne!  Az ötlet onnan jött, hogy a párom nagy kolbász mániás. Nagyon szereti a füstöltet-sültet. Úgy van vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Így igyekeztem ezt azt az álmát is megvalósítani, ami nem volt egyszerű. A boltokban kapható "kolbász" nem hasonlít a kolbászra, nem lehet főzni vagy sütni. Én viszont olyat szerettem volna, amit lehet főzni és sütni is. Sikerült! :-)) Mi most tepsis burgonyával és saját eltevésű cseresznye befőttel ettük. De kóstoltuk már mustárral is! Nekünk nagyon ízlik!! :-)) Kolbász: - 4 maréknyi apró szemű zabpehely -  fél vöröshagyma,3 db fokhagyma, pirospaprika, só, bors - 2 evőkanál őrölt lenmag, 1 evőkanál szezámmag, 1 evőkanál napraforgómag - 2 teáskanálnyi búzasikér - barna rizsliszt- amennyit felvesz - víz Az egészet összekeverjük vízzel. Kicsit hagyjuk önmagában ázni, majd kóstoljuk, hogy kell-e még bele valami. Nos innen lesz nem teljesen vega. Hiszen én nem t