Bizonyára sokan elkészítették már a vegán shusit, így most azoknak segítenék, akik még nem próbálkoztak vele. Nagyon finom, és laktató!
Hozzávalók:
- algalap 1 db /fő
- 1 bögre jázmin rizs
- töltelék: avokádó, répa, paprika, bio tofu
- mártogatni bio szója szósz
Elkészítése:
- a rizst nem pirítjuk le, csak megfőzzük dupla mennyiségű vízben. Langyosra vagy teljesen kihűtjük.
- az algalapra szétterítünk kb. 2-3 evőkanál rizst. Nedves kézzel szétoszlatjuk a lapon. A közepére szépen elhelyezzük a zöldségeket, majd feltekerjük, szeletre vágjuk. Szójaszószba mártogatjuk.
- egy fő maximum 8-10 db shusinál ne egyen többet!
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- algalap 1 db /fő
- 1 bögre jázmin rizs
- töltelék: avokádó, répa, paprika, bio tofu
- mártogatni bio szója szósz
Elkészítése:
- a rizst nem pirítjuk le, csak megfőzzük dupla mennyiségű vízben. Langyosra vagy teljesen kihűtjük.
- az algalapra szétterítünk kb. 2-3 evőkanál rizst. Nedves kézzel szétoszlatjuk a lapon. A közepére szépen elhelyezzük a zöldségeket, majd feltekerjük, szeletre vágjuk. Szójaszószba mártogatjuk.
- egy fő maximum 8-10 db shusinál ne egyen többet!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése