Íme a következő hétre összeállított Hold-menü! Ez a böjt jegyében! :-)
Mi már állati eredetű hozzávalók nélkül készítjük az ételeket!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 13. hét (március 24-28.)
|
|
Március 24.
|
Borsó leves
|
Hétfő
|
Sült hurka-kolbász, tepsis burgonya, befőtt
|
Március 25.
|
Gombakrémleves
|
Kedd
|
Dödölle paprikás hagymával
|
Március 26.
|
Görög gyümölcsleves
|
Szerda
|
Rántott zeller, hagyma, rizibizi
|
Március 27.
|
Hagymaleves
|
Csütörtök
|
Rakott karfiol
|
Március 28.
|
Magyaros zabgombóc leves
|
Péntek
|
Császármorzsa
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése