Íme a következő hétre összeállított Hold-menü! Ez a böjt jegyében! :-) Mi már állati eredetű hozzávalók nélkül készítjük az ételeket!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
|
|
2014. év 11. hét (március 10-14.)
|
|
Március 10.
|
Köles leves
|
Hétfő
|
Párolt káposzta, hagymás törtburgonya
|
Március 11.
|
Magyaros gombaleves
|
Kedd
|
Szilvás gombóc
|
Március 12.
|
Kókuszos banán krémleves
|
Szerda
|
Zabsteak, téli saláta
|
Március 13.
|
Tarhonyaleves
|
Csütörtök
|
Sárgaborsó főzelék pirított hagymával
|
Március 14.
|
Kínai zöldségleves
|
Péntek
|
Édes-savanyú ragu rizstésztával
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése