Én a húsos változatát nem kóstoltam, de ez a vegán változat valami isteni finom! Ráadásul nagyon egészséges! Így természetes, hogy ez a recept nem tőlem származik, hanem a páromtól! :-)
Hozzávalók:
- 1 db érett avokádó
- só
- bors
- 2 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál búzacsíraolaj
- 1 teáskanál pirospaprika
- ketchup: 2 evőkanál paradicsompüré, pici almaecet, 1 teáskanál méz
- kakukkfű
- 1 evőkanál dizsoni mustár
- 1 evőkanál worcestershire szósz
- fél vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
- először elkészítjük a ketchupot. Egyszerűen az összetevőket összekeverjük. Annyi ecetet és mézet teszünk bele, amennyi az ízlésünknek megfelel
- ezek után mindent egy aprítóba teszünk és simára keverjük.
- még után lehet ízesíteni, de ez az alap!
Tönkölyös piritóssal tállaljuk!
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 1 db érett avokádó
- só
- bors
- 2 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál búzacsíraolaj
- 1 teáskanál pirospaprika
- ketchup: 2 evőkanál paradicsompüré, pici almaecet, 1 teáskanál méz
- kakukkfű
- 1 evőkanál dizsoni mustár
- 1 evőkanál worcestershire szósz
- fél vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
- először elkészítjük a ketchupot. Egyszerűen az összetevőket összekeverjük. Annyi ecetet és mézet teszünk bele, amennyi az ízlésünknek megfelel
- ezek után mindent egy aprítóba teszünk és simára keverjük.
- még után lehet ízesíteni, de ez az alap!
Tönkölyös piritóssal tállaljuk!
Jó Étvágyat!
A méz és általában a worcestershire szósz sem vegán!
VálaszTörlés