Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 8.
hét (február 16-20.)
|
|
Február 16.
Hétfő
|
Hamis gulyás leves
|
Krumplis tészta
|
|
Február 17.
Kedd
|
Vegyes zöldségleves
|
Meggyszósz, bundás kenyér
|
|
Február
18.
Szerda
|
Tojásleves
|
Rakott brokkoli
|
|
Február
19.
Csütörtök
|
Indonéz fűszeres
„húsgombóc” leves rizstésztával
|
Posang Molen
|
|
Február
20.
Péntek
|
Hamis húsleves
|
Székelykáposzta babbal
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése