Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 7.
hét (február 9-13.)
|
|
Február 9.
Hétfő
|
Tönkölygulyás karfiollal
|
Mákos guba
|
|
Február 10.
Kedd
|
Francia hagymaleves
|
Pirított erdei gombás
vörösboros ragu, párolt rizs, francia kelbimbó
|
|
Február
11.
Szerda
|
Lebbencsleves
|
Spenót főzelék, tükör tojás
|
|
Február
12.
Csütörtök
|
Frankfurti leves
|
Bolognai spagetti
|
|
Február
13.
Péntek
|
Sült paprika leves
|
Rakott zöldbab
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése