Íme a következő hétre összeállított Hold-menü!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2014. év 26.
hét (június 23-27)
|
|
Június 23.
Hétfő
|
Karalábé leves
|
Borsós tokány
|
|
Június 24.
Kedd
|
Hamis gulyás leves
|
Máglyarakás
|
|
Június 25.
Szerda
|
Dahl
|
Indiai főzelék, rizs, puri
|
|
Június 26.
Csütörtök
|
Cseresznyeleves
|
Tocsni, saláta
|
|
Június 27.
Péntek
|
Hamis frankfurti leves
|
Gombás ravioli parmezánnal
paradicsomos mártással
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése