kép forrása: www.nlcafe.hu |
Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2014. év 25.
hét (június 16-22)
|
|
Június 16.
Hétfő
|
Zellerkrémleves pirított
napraforgómaggal
|
Hentes tokány párolt
rizzsel
|
|
Június 17.
Kedd
|
Karfiol gulyás
|
Krumplis tészta kovászos
uborka
|
|
Június 18.
Szerda
|
Árpaleves
|
Spenót főzelék tükör tojás
|
|
Június 19.
Csütörtök
|
Minestróne
|
Rakott kelkáposzta
|
|
Június 20.
Péntek
|
Fejtett bableves
|
Aranygaluska
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése