Egy újabb spárgás étel! Nagyon finom egy nagy adag salival!
Hozzávalók:
- fejenként 2-3 db spárga
- fejenként 1 szelet tönkölykenyér
- kevés vaj vagy kókuszzsír
- fejenként fél vagy 1 paradicsom
- só, citromlé
- szezámmag vagy sajt
Elkészítése:
- sós-citromos vízben megfőzzük a spárgát
- a tönkölykenyeret megkenjük zsiradékkal
- rátesszük a szeletekre vágott paradicsomot és a kihűlt spárgát
- tetejére szezámmagot vagy sajtot szórunk
- sütőben megpirítjuk
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- fejenként 2-3 db spárga
- fejenként 1 szelet tönkölykenyér
- kevés vaj vagy kókuszzsír
- fejenként fél vagy 1 paradicsom
- só, citromlé
- szezámmag vagy sajt
Elkészítése:
- sós-citromos vízben megfőzzük a spárgát
- a tönkölykenyeret megkenjük zsiradékkal
- rátesszük a szeletekre vágott paradicsomot és a kihűlt spárgát
- tetejére szezámmagot vagy sajtot szórunk
- sütőben megpirítjuk
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése