Ugrás a fő tartalomra

Natur Alak Program (NAP)

Már minden fajta diétát, fogyókúrás programot kipróbáltál, de nem hozta meg a várt eredményt?
Úgy véled, hogy semmilyen diéta nem válik be számodra?
Nem tudod a jelenlegi helyezteted elfogadni?

Akkor ajánlok számodra egy igen kedvező programot:

Egyéni Súlybeállítás!

Abban hasonlítunk egymásra, hogy teljesen különbözőek vagyunk. J

Mivel a szervezetünk, és mi magunk is egyediek vagyunk. Nem lehet egy fajta diétát mindenkire „ráhúzni”. Van úgy, hogy kipróbálunk számtalan fajta fogyókúrát, legrosszabb esetben különböző készítményeket, de valahogy mindig visszajön az a fránya kiló. Így jelzi számunkra a szervezetünk, hogy rossz úton járunk.

Mivel különbözőek vagyunk, így mindenki számára más az ideális testsúly, amelyet nem lehet egy táblázat adataihoz hasonlítani. Vannak olyanok, akik számára az 50 kg az ideális, formásak, izmosak, de mások számára pedig a csont-és bőrséget jelenti.

A testünk egy okos szervezet. Mindig az adott körülményekhez alkalmazkodik. Amit mi elfogyasztunk a nap folyamán, abból építkezik és nyeri az energiáját. Ha valamit rosszul végzünk, akkor is igyekszik a szerveinket életben tartani. A túl sok méreganyag (testi-lelki), a helytelen táplálkozás, a kevés és helytelen mozgás felesleges kilókat eredményez. A méreganyagokat a szervezet a létfontosságú szerveinktől távol helyezi el, zsírokba burkolva, majd az idő múlásával sajnos már a szervekre is „rátelepszik”. Ezeket nevezzük zsigeri zsíroknak, amelyek ráadásul még jobban akadályozzák a szerveink megfelelő működését!



Ha azt szeretnénk, hogy gyermekeinket fel tudjuk nevelni, unokáinkat lássuk még, akkor nem szabad abba belenyugodnunk, hogy 10-20-30 vagy még több kilót cipeljünk magunkkal.

Ha megfelelően rá tudnunk hangolódni a szervezetünkre, megtaláljuk a számunkra megfelelő életmódot, akkor a szervezet beállítja a számára legmegfelelőbb súlyt is!

Ezt a programot több év alatt fejlesztettem ki. Amelynek az alapja az egyéni program beállítása. Nem ígér csodákat, hiszen a csoda bennünk van! J

Mindenkire, személyre szabott diétát alkalmazok: étkezés (egyéni Holdállás-, csillagjegy figyelembe vétele), mozgás, lélek, fitoterápia, juice terápia, aroma terápia.
Minden héten a fent leírt alapelvek alapján összeállítom az adott heti menüt (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora – recept melléklettel!), napi mozgásmennyiséget, italok fogyasztását. Mellékelek egy naplót, amelyben figyelemmel követjük a leadott kilók, centik arányát, valamit egy lélek naplót, amelyből megtudjuk, hogy az adott héten hogyan is érezted magad.



A program különlegessége, hogy ugyancsak alkalmazható várandósoknak (ekkor nem súlyvesztésről beszélünk, hanem egy egészséges mamáról és babáról!), és szoptatós- és már nem szoptatós édesanyáknak!

Ebben a programban nincsenek időpontok, amelyekre teljesíteni kell. Mindenki a saját, egyéni útját járja! Az eredmény nem marad el!





Mellékhatása:
-         Egészséges test-lélek!
-         Egészséges testalkat!
-         Kiegyensúlyozott szervezet!
-         Szenvedés nélküli súlyvesztés!
-         Megtartható egyéni súly!


Ára: Első alkalommal 3.000 Ft (tanácsadás),
Heti menü+naplók+receptek+mozgás+konzultáció: 2.000 Ft (kedvezmény azok számára van, akik járnak hozzám kezelésre, jóga órákra van. Számukra ez a rész 1.500 Ft). A tanácsadás hetente e-mai len keresztül zajlik. Nem szükséges hozzá a személyes konzultáció!

Ha érdekel, és tenni is szeretnél az egészséged érdekében, akkor keress meg bizalommal!

Nagyné Szalai Melinda
Fitoterapeuta, jóga oktató
06 30/38-90-51

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kovász készítése házilag

Most megosztok egy nagy titkot, amit már én is jó ideje kerestem. Egy alkalommal - sajnos nem tudom, hogy hol-, rátaláltam a házi kovász készítésének a receptjére. Mivel igyekszem minél természetes alapanyagokkal dolgozni- főzni -sütni a konyhában. Így évek óta motoszkál bennem a kérdés, hogy hogyan készítjük és tartjuk életben a házi kovászt. Hiszen régen ezzel sütöttek és esküvőkor a menyasszony az édesanyjától kapott egy adag kovászt. Tehát akár több nemzedékes is lehetett az eredeti kovász. Akkoriban nem volt hűtő, így szárítva tárolták. Ma viszont van, így ezt kihasználva készül el a saját kovászom. És miért jobb, mint az élesztő? Jó kérdés! Főleg azok számára lényeges, akik mindentől fel puffadnak, ég a gyomruk kelt tésztafélék fogyasztása után, akiknek epe problémájuk van, akik cukorbetegek, akik rákosak, akik vastagbél gyulladásban szenvednek, akik fontos a jó emésztés! Hiszen a kovász természetes erjedési folyamatokat indít be a tésztában, ami a testben gyorsabban emésztőd

Házi növényi tejföl!

Alapjában lehet kapni a boltokban növényi tejfölt, és otthon is számos módja van, hogy helyettesítsük. Viszont a tapasztalatom az, hogy nem minden ételben finom a rizsliszt+citromlé kombináció. Ezért kifejlesztettem a házi növényi tejfölt. Aminek nagyon hasonló a tejfölhöz az íze, de természetesen érződik rajta, hogy nem eredeti! 1. Először készítettem egy rizs+kesudió tejet (sűrű tej) 2. Hagytam langyos hűlni, amikor belekevertem 1 teáskanál nádcukrot és 2 kapszula növényi probiotikumot (DM), 3 evőkanál hidegen sajtolt napraforgó olaj 3. Beletettem a joghurt készítőbe 12 órára 4. Amikor elkészült, akkor tettem még bele kevés citrom levét 5. Hűtőbe tettem és még 1 hét múlva is használható volt! Jó Egészséget!

Egészséges "kolbász-hurka"

Ezen a recepten több hónapig dolgoztam! Nagyon sok munkám van benne!  Az ötlet onnan jött, hogy a párom nagy kolbász mániás. Nagyon szereti a füstöltet-sültet. Úgy van vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Így igyekeztem ezt azt az álmát is megvalósítani, ami nem volt egyszerű. A boltokban kapható "kolbász" nem hasonlít a kolbászra, nem lehet főzni vagy sütni. Én viszont olyat szerettem volna, amit lehet főzni és sütni is. Sikerült! :-)) Mi most tepsis burgonyával és saját eltevésű cseresznye befőttel ettük. De kóstoltuk már mustárral is! Nekünk nagyon ízlik!! :-)) Kolbász: - 4 maréknyi apró szemű zabpehely -  fél vöröshagyma,3 db fokhagyma, pirospaprika, só, bors - 2 evőkanál őrölt lenmag, 1 evőkanál szezámmag, 1 evőkanál napraforgómag - 2 teáskanálnyi búzasikér - barna rizsliszt- amennyit felvesz - víz Az egészet összekeverjük vízzel. Kicsit hagyjuk önmagában ázni, majd kóstoljuk, hogy kell-e még bele valami. Nos innen lesz nem teljesen vega. Hiszen én nem t