Nagyon szeretem a csicseriborsó selymes ízét! Íme egy fűszeres-gyors saláta vele!
Hozzávalók
- személyenként 10 dkg főtt csicseriborsó
- sütéshez olíva olaj
- piros paprika
- só, bors
- jégsaláta
- balzsamecet
- tökmagolaj
Elkészítése:
- a megfőtt csicseriborsókat nagyon forró olajban hirtelen megsütjük, így képzünk rajta egy finom ropogós réteget. Amikor elkészült, akkor fűszerezzük. Lehet hozzá tenni akár erős pirospaprikát is!
- a salátát egyszerűen balzsamecettel és kevéske tökmagolajjal meglocsoljuk. Lehet hozzá tenni még uborkát, sárgarépát is!
- a végén meghintjük a sült csicseriborsóval!
Jó Étvágyat!
Holdállás: terméses-fehérje napokon
Hozzávalók
- személyenként 10 dkg főtt csicseriborsó
- sütéshez olíva olaj
- piros paprika
- só, bors
- jégsaláta
- balzsamecet
- tökmagolaj
Elkészítése:
- a megfőtt csicseriborsókat nagyon forró olajban hirtelen megsütjük, így képzünk rajta egy finom ropogós réteget. Amikor elkészült, akkor fűszerezzük. Lehet hozzá tenni akár erős pirospaprikát is!
- a salátát egyszerűen balzsamecettel és kevéske tökmagolajjal meglocsoljuk. Lehet hozzá tenni még uborkát, sárgarépát is!
- a végén meghintjük a sült csicseriborsóval!
Jó Étvágyat!
Holdállás: terméses-fehérje napokon
Megjegyzések
Megjegyzés küldése