Ha elkészíted, akkor ügyelj arra, különböző fokozatokban készítheted el:
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
1. Húsmentesen!
2. Húsmentesen, állati zsiradék mentesen!
3. Húsmentesen, állati zsiradék-, és tejtermék mentesen!
4. Húsmentesen, állati zsiradék-, tejtermék-, tojás mentesen!
5. Megfelelő ételpárosításokkal!- erre ez a menükombináció nem tér ki! A legjobb változat az lenne, ha vegán módozatban és megfelelő emésztésűek összepárosításával készülne. Én még erre nem állok készen. Viszont ha Te igen, akkor készítsd úgy el!
Jó Étvágyat!
Angyalkonyha
menüajánlat
2015. év 4.
hét (január 19-23.)
|
|
Január 19.
Hétfő
|
Karalábé leves
|
Krumpli főzelék fokhagymás
sült szejtán szelet
|
|
Január 20.
Kedd
|
Zöldség ragu leves
|
Sajtos spagetti
|
|
Január
21.
Szerda
|
Hajdina leves
|
Stefánia vagdalt, francia saláta
|
|
Január
22.
Csütörtök
|
Karfiol gulyás
|
Diós süti
|
|
Január
23.
Péntek
|
Bajor vajgombóc leves
|
Pékné szejtán, bajor
káposzta
|
Megjegyzések
Megjegyzés küldése