Hozzávalók:
- fél fel kelkáposzta
- 2 db sárgarépa
- fél karalábé
- 1 db fehér répa
- 2 evőkanál zabtejszín
- leves betét árpa
- fej vöröshagyma
- kókuszsír
- só, bors, kömény
Elkészítése:
- a hagymát megfuttatjuk a zsiradékon, majd először adjuk a köményt
- hozzáadjuk a zöldéségeket
- felöntjük vízzel
- egy kis zabtejszínt adunk hozzá (lehet esetleg egy kis habarást is készíteni hozzá, de elhagyható)
Jó Étvágyat!
- fél fel kelkáposzta
- 2 db sárgarépa
- fél karalábé
- 1 db fehér répa
- 2 evőkanál zabtejszín
- leves betét árpa
- fej vöröshagyma
- kókuszsír
- só, bors, kömény
Elkészítése:
- a hagymát megfuttatjuk a zsiradékon, majd először adjuk a köményt
- hozzáadjuk a zöldéségeket
- felöntjük vízzel
- egy kis zabtejszínt adunk hozzá (lehet esetleg egy kis habarást is készíteni hozzá, de elhagyható)
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése