A bejegyzéseim alapján látom, hogy kevés reggeli ötletet tettem fel. Pedig bőségesen akad a párizsi helyett!
Most íme egy régi-régi ötlet, amelyet bizonyára sokan fogyasztanak, mások tartanak tőle. Ez nem mást mint a kacsazsíros pirítós fokhagymával és vöröshagyma csírával! Akik nem fogyasztanak állati eredetűt, azoknak ajánlom a hidegen sajtolt olajokat pl.: tökmagolaj! Isteni finom vele!
Csíráztatásról itt olvashatsz: Tovább
Én mindig a saját kenyeremet használom hozzá. A receptjét megtalálhatod a blogom bejegyzései között. Hozzá kell tennem, hogy most ez bio tönkölyös-rozsos pirítós (a receptjét hamarosan felteszem).
Egyszerűen megpirítom a kenyeret, fokhagymával bekenem, rákenem a zsírt és legvégül vöröshagyma csírával tálalom. Mi ehhez kakukkfű-bodza-hárs-csipkebogyó keverékű teát ittunk!
Jó Étvágyat!
Most íme egy régi-régi ötlet, amelyet bizonyára sokan fogyasztanak, mások tartanak tőle. Ez nem mást mint a kacsazsíros pirítós fokhagymával és vöröshagyma csírával! Akik nem fogyasztanak állati eredetűt, azoknak ajánlom a hidegen sajtolt olajokat pl.: tökmagolaj! Isteni finom vele!
Csíráztatásról itt olvashatsz: Tovább
Én mindig a saját kenyeremet használom hozzá. A receptjét megtalálhatod a blogom bejegyzései között. Hozzá kell tennem, hogy most ez bio tönkölyös-rozsos pirítós (a receptjét hamarosan felteszem).
Egyszerűen megpirítom a kenyeret, fokhagymával bekenem, rákenem a zsírt és legvégül vöröshagyma csírával tálalom. Mi ehhez kakukkfű-bodza-hárs-csipkebogyó keverékű teát ittunk!
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése