Tavaly, kaptam egy felkérést egy receptversenyre. Egy olyanra, amely nem tartalmaz húst, tejterméket és a télen beszerezhető és ennek az évszaknak megfelelő étel lehet. Sok gondolkozás után előkerült egy régi receptem, amivel pár éve a nővéreméket leptem meg Karácsonyra: Töltött káposzta!
Volt nagy megdöbbenés, amikor elkészítettem. Nem árultam el nekik, hogy nincs benne hús! :-) Ették, többször is vettek belőle. Kérdezgettem többször őket, hogy hogy ízlik nekik? Nővérem is visszakérdezett, hogy nem-e ez az első töltött káposztám? Akkor már nem bírtam tovább és elárultam, hogy ebben nincs hús! Nagy kerek szemek, csodálkozások. Érezték, hogy ez egy kicsit más, de hogy nincs benne hús, arra ők sem gondoltak.
Tehát elküldtem ezt a receptet a versenyre, és igaz, nem ez nyerte, de a szerkesztőknek is nagyon tetszett, így beválogatták a receptes könyvbe. Már kapható!
Továbbítom a szerkesztők levelét:
Volt nagy megdöbbenés, amikor elkészítettem. Nem árultam el nekik, hogy nincs benne hús! :-) Ették, többször is vettek belőle. Kérdezgettem többször őket, hogy hogy ízlik nekik? Nővérem is visszakérdezett, hogy nem-e ez az első töltött káposztám? Akkor már nem bírtam tovább és elárultam, hogy ebben nincs hús! Nagy kerek szemek, csodálkozások. Érezték, hogy ez egy kicsit más, de hogy nincs benne hús, arra ők sem gondoltak.
Tehát elküldtem ezt a receptet a versenyre, és igaz, nem ez nyerte, de a szerkesztőknek is nagyon tetszett, így beválogatták a receptes könyvbe. Már kapható!
Továbbítom a szerkesztők levelét:
Megjelent! Rendelje meg most!
A tél ízei – vegán szakácskönyv. Gyógyító növényi ételek
Főzni
jó! Egészségeset és finomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több
ember összefog egy jó ügy támogatására. Az Élj inkább Alapítvány
munkatársai nagyon fontosnak tartották, hogy ne csak a Nyitott
Szemmel-ben – az alapítvány magazinjában – beszéljenek az egészséges
életmódról, hanem legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek,
amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai
alapanyagokból készült ételeit. Így született ez a szakácskönyv-sorozat,
amelynek első része 2011. őszétől már kapható.
Az igényes könyv színes, 184 oldalon 100 vegán receptet tartalmaz, 50
egész oldalas ételfotó és közel 80 kisebb fénykép díszíti. 1500 Ft-os
áron kapható.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése