Amióta megtanultam a puliszka titkát, azóta egyszerűen imádom! Finom, krémes, lakató étel! Sajnos ezt még nem fejlesztettem ki vegán módozatra, de igyekszem! :-)
Hozzávalók:
- 3 maréknyi kukorica liszt
- 5 maroknyi kukorica dara
- kb. fél liter víz
- 1 nagy doboz tejföl
- kb. 20 dkg juhtúró
- só
- 1 maroknyi szezámmag
Elkészítése:
- lobogó vízbe beleszórjuk a lisztet és a darát
- addig főzzük, míg a dara meg nem fől
- egy edény aljába hidegen sajtolt napraforgó olajat teszünk
- egy rétegben teszünk a puliszkából
- erre tesszük a tejföl felét és az egész juhtúrót
- majd a maradék puliszkát
- végül a tejföl maradékát és a szezámmagot
- 200 fokos sütőben készre sütjük ( piros a szezámmag)
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 3 maréknyi kukorica liszt
- 5 maroknyi kukorica dara
- kb. fél liter víz
- 1 nagy doboz tejföl
- kb. 20 dkg juhtúró
- só
- 1 maroknyi szezámmag
Elkészítése:
- lobogó vízbe beleszórjuk a lisztet és a darát
- addig főzzük, míg a dara meg nem fől
- egy edény aljába hidegen sajtolt napraforgó olajat teszünk
- egy rétegben teszünk a puliszkából
- erre tesszük a tejföl felét és az egész juhtúrót
- majd a maradék puliszkát
- végül a tejföl maradékát és a szezámmagot
- 200 fokos sütőben készre sütjük ( piros a szezámmag)
Jó Étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése