Íme egy vegán ebéd, ami nagyon finom és laktató!
- 2 evőkanál őrölt lenmag, szemámmag, tökmag
- 5 maroknyi kis szemű zabpehely
- 1 sült sült lila hagyma, 3-4 gerezd fokhagyma
- só, bors, piros paprika
- víz
- olaj a sütéshez
Az összetevőket egy kis vízzel összegyúrjuk, majd olajban kisütjük. Köretként én most sült burgonyát készítettem és házi ketchupot.
Jó Étvágyat!
Hozzávalók:
- 2 evőkanál őrölt lenmag, szemámmag, tökmag
- 5 maroknyi kis szemű zabpehely
- 1 sült sült lila hagyma, 3-4 gerezd fokhagyma
- só, bors, piros paprika
- víz
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az összetevőket egy kis vízzel összegyúrjuk, majd olajban kisütjük. Köretként én most sült burgonyát készítettem és házi ketchupot.
Jó Étvágyat!
Kedves Melinda!
VálaszTörlésLehetne körülbelüli mennyiségeket írni? Vagy legalább arányokat? Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a recept, szeretnénk megkóstolni, de így nem merek belevágni, nem akarom elrontani.
Köszönöm
Javítottam! :-)
TörlésNagyon köszönöm! Holnap kipróbáljuk :-)
TörlésKedves Melinda! Kipróbáltam!
VálaszTörlésEgyik-másik szétment. Még nem találtam olyan vegán kolbászt, ami egyben maradt volna.