Folytatom a szejtán recepteket! Ha egy aktív húsevő ránéz erre a képre nem is gondolná, hogy ebben az ételben nincs is hús! És az íze: ISTENI! :-)
Óvatosan a szejtánnal, mert magas a glutén tartalma, így heti egy alkalommal fogyasszuk!
Hozzávalók 4 személyre:
- 20 dkg szejtán
- 5-6 szem főző burgonya
- 2 nagy sárgarépa
- 2 db babérlevél, só, bors, mustár
- 1 nagy vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- az apróra vágott hagymát zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a babérlevelet, szejtánt, majd a sárgarépát, és végül a kockára vágott burgonyát.
- annyi vizet teszünk hozzá, hogy ellepje, majd folyamatosan pótoljuk, ha kell
- a végén teszünk bele mustárt esetleg növényi tejfölt, de kihagyható.
Jó Étvágyat!
Holdállás: gyökeres napokra
Óvatosan a szejtánnal, mert magas a glutén tartalma, így heti egy alkalommal fogyasszuk!
Hozzávalók 4 személyre:
- 20 dkg szejtán
- 5-6 szem főző burgonya
- 2 nagy sárgarépa
- 2 db babérlevél, só, bors, mustár
- 1 nagy vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál kókuszzsír
Elkészítése:
- az apróra vágott hagymát zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a babérlevelet, szejtánt, majd a sárgarépát, és végül a kockára vágott burgonyát.
- annyi vizet teszünk hozzá, hogy ellepje, majd folyamatosan pótoljuk, ha kell
- a végén teszünk bele mustárt esetleg növényi tejfölt, de kihagyható.
Jó Étvágyat!
Holdállás: gyökeres napokra
Megjegyzések
Megjegyzés küldése